Κονσεϊσάο – «Οι προσδοκίες μας είναι πάντα οι ίδιες»

Κονσεϊσάο – «Οι προσδοκίες μας είναι πάντα οι ίδιες»

Ο Σέρτζιο Κονσεισάο αναφέρθηκε στο ματς της Πόρτο με τη Μίλαν (3/11) για το Champions League, εκθειάζοντας τους «ροσονέρι» ενώ τόνισε πως οι προσδοκίες των Πορτογάλων είναι πάντα οι ίδιες.

H Πόρτο, η οποία νίκησε 1-0 τη Μίλαν πριν από 15 ημέρες στο «Ντραγκάο», θα βρεθεί την Τετάρτη (3/11) στο «Σαν Σίρο», για να αντιμετωπίσει τους «ροσονέρι» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

«Οι προσδοκίες μας είναι πάντα οι ίδιες, θέλουμε να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Η Μίλαν έχει την ιστορία της, είναι πάντα πολύ δυνατή και θα είναι δουλειά μας να παλέψουμε, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Δεν θα είναι εύκολο περιβάλλον, δεν θα είναι υπέρ μας η ατμόσφαιρα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, μεταξύ δύο ομάδων με εξαιρετική ποιότητα, θα πρέπει να παίξουμε με στόχο τη νίκη» είπε ο Σέρτζιο Κονσεισάο, μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

«Η Μίλαν είναι ένας σύλλογος που έχει κατακτήσει επτά Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, έχει τη δική του ιστορία και παίζει στη Serie A, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Κέρδισε στη Ρώμη, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με προπονητή έναν από τους το καλύτερο στον κόσμο» πρόσθεσε.

«Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να σκεφτούμε ότι εντός έδρας θα είναι ακόμα πιο δυνατοί. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με την ίδια θέληση με τον αντίπαλο» συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ