Γκουαρντιόλα – «Πιο σημαντικό το παιχνίδι με τη Μπριζ από αυτό με τη Γιουνάιτεντ»

Γκουαρντιόλα – «Πιο σημαντικό το παιχνίδι με τη Μπριζ από αυτό με τη Γιουνάιτεντ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσπέρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,τονίζοντας πως πιο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Μπριζ.

O Πεπ Γκουαρντιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ενόψει της αποψινής(03/11,22.00) αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ,τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους είναι πιο σημαντικό από το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας:«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις ή χάνεις, αυτό που με απασχολεί μόνο είναι ο τρόπος που παίζουμε. Η ήττα το Σάββατο (από την Κρίσταλ Πάλας) ήταν σκληρή, ξέρουμε το πρόγραμμα και το πόσο απαιτητικό είναι. Θέλουμε να τελειώσουμε καλά πριν το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες», τόνισε.

Για το παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ:«Νομίζω ότι παίζουμε σε απίστευτο επίπεδο, ο τρόπος που παίζουμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι ένας από τους καλύτερους από τότε που βρίσκομαι εδώ. Προφανώς τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά, αλλά ο τρόπος που παίζουμε είναι υπέροχος. Το ματς με την Κλαμπ Μπριζ είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Για την περιπέτεια του Σέρχιο Αγουέρο:«Ήταν δύσκολα νέα για όλους, ειδικά γι΄ αυτόν και την οικογένειά του. Του ευχόμαστε ασφαλή ανάρρωση, δεν έχει σημασία ο χρόνος που θα χρειαστεί», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ