Μίλαν – Πόρτο 1-1 (vid)

Μίλαν – Πόρτο 1-1 (vid)

Μίλαν και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο «Σαν Σίρο» για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League - Πρώτος βαθμός στη φετινή διοργάνωση για τους «ροσονέρι», οι οποίοι παραμένουν στην τελευταία θέση.

Χωρίς νικητή έληξε η μονομαχία στο «Σαν Σίρο» μεταξύ Μίλαν και Πόρτο (1-1) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

Οι Πορτογάλοι ανέβηκαν στη 2η θέση με 5 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Πιόλι παρέμεινε στην τελευταία θέση, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στη φετινή διοργάνωση και η πρόκριση στα νοκ-άουτ δυσκολεύει αρκετά.

Οι «δράκοι» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους μόλις στο 5′, με τον Λουίς Ντίαζ να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 0-1.

Η ομάδα του Κονσεϊσάο πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το γκολ που πέτυχε και επιχείρησε να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά η Μίλαν αμύνθηκε καλά και δεν άφησε τους Πορτογάλους να σκοράρουν ξανά. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ζιρού και Σαλεμάκερς.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ροσονέρι» ξεκίνησε αποφασισμένη να ισοφαρίσει και αυτό έκανε στο 61′. Ο Λεάο δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 52′, η Πόρτο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2 στο 54′ με τον Εβανίλσον και στο 61′ ο Μπεμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Η Μίλαν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του αγώνα, σκόραρε με τον Ιμπραΐμοβιτς στο 84′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (46’ Καλουλού), Ρομανιόλι, Ερναντές, Τόμορι, Μπενασέρ, Τονάλι (68’ Κεσί), Σαλεμάκερς, Μπραΐμ Ντίαθ (68’ Κρούνιτς),  Λεάο (85’ Μαλντίνι), Ζιρού (76’ Ιμπραΐμοβιτς)

ΠόρτοΝτιόγκοΚόστα, Πέπε, Γκρούιτς, Ζαϊντού, Εμπεμπά, Οτάβιο (86’ ΤόνιΜαρτίνες), ΣέρτζιοΟλιβέιρα (70’ Βιτίνια), ΛουίζΝτίαζ (79’ ΜπρούνοΚόστα), Εβάνιλσον (79’ ΦρανσίσκοΚονσεϊσάο), ΖοάοΜάριο, Ταρεμί (86’ Πεπέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ