Σέριφ Τίρασπολ – Ίντερ 1-3 – «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ

Σέριφ Τίρασπολ – Ίντερ 1-3 – «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ

Η Ίντερ επικράτησε με σκορ 3-1 της Σέριφ Τίρασπολ, εκτός έδρας, σημειώνοντας και τα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» η Ίντερ την αναμέτρηση με τη Σέριφ Τίρασπολ, επικρατώντας με σκορ 3-1 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Έτσι οι «νερατζούρι» έφτασαν τους επτά πόντους πλησιάζοντας στο -2 από την κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιταλική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να κάνει γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο 45λεπτο και πήρε μια εύκολη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ίντερ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως οι «νερατζούρι» να είναι εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες αφού σε 14 σουτ, μόνο το ένα βρήκε τέρμα. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ (0-0).

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, καταφέρνοντας τελικά να ανοίξει το σκορ με τον Μάριο Μπρόζοβιτς στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ασίστ του Αρτούρο Βιντάλ. Η Ίντερ δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Μίλαν Σκρίνιαρ σημείωσε το 2-0, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα για την ιταλική ομάδα.

Η Ίντερ φυλούσε ακόμα ένα γκολ, με τον Αλέξις Σάντσες στο 83′ ολοκληρώνοντας την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (90’+2′) με τον Τραορέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ