Επίθεση Χένες σε Σίτι και Παρί

Επίθεση Χένες σε Σίτι και Παρί

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, μίλησε για το γεγονός πως τόσο η Σίτι όσο και η Παρί δεν έχουν κερδίσει το Champions League.

Βέλη προς την πλευρά της Σίτι και της Παρί έστρεψε ο Ούλι Χένες, με τον αντιπρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου να στέκεται στο γεγονός πως οι δυο ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κατακτήσουν το Champions League.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «11 Lives – The World of Uli Hoeness, ο Ούλι Χένες εξαπέλυσε επίθεση προς τους δυο συλλόγους, υποστηρίζοντας πως δεν έχουν κερδίσει τίποτα.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει τίποτα. Τίποτα. Ούτε η Σίτι, ούτε η Παρί έχουν κατακτήσει έναν τίτλο Champions League», τόνισε ο 69χρονος για να αναφερθεί στον Κελαϊφί, λέγοντας: «Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ δούλεψα σκληρά για τα χρήματά μου και τα πήρε ως δώρο. Εκείνος δεν χρειάζεται να δουλέψει γι’ αυτό. Όταν θέλει παίκτη πηγαίνει στον εμίρη του».

«Αν τους κερδίσουμε (την Παρί) θα είμαι πολύ χαρούμενος. Θα συνεχίσουν να χάνουν από εμάς. Όχι πάντα, αλλά μερικές φορές. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Αυτό με χαροποιεί εμένα για μένα, να τους αποδεικνύουμε ότι: «Τα σιχαμένα χρήματά σας, δεν αρκούν!», κατέληξε ο Χένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ