Γκριεζμάν – Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για το «δολοφονικό» χτύπημα στον Φιρμίνο

Γκριεζμάν – Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για το «δολοφονικό» χτύπημα στον Φιρμίνο

Η αποβολή του Αντουάν Γκριεζμάν στο εντός έδρας ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λίβερπουλ για το Champions League επέφερε στον ίδιο τιμωρία δύο αγωνιστικών από την UEFA.

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει ο Αντουάν Γκριεζμάν την «καρατιά» του στον Ρόμπερτ Φιρμίνο, στο εντός έδρας παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα, το ημερολόγιο έγραφε 20 Οκτώβρη όταν οι «reds» έφυγαν από την Μαδρίτη με το διπλό (2-3), το οποίο όμως σημαδεύτηκε από το σκληρό χτύπημα με τις τάπες του επιθετικού της Ατλέτικο στο κεφάλι του Βραζιλιάνου. Έπειτα μετά από ένα μήνα, λοιπόν, η UEFA ανακοίνωσε πως ο Γάλλος διεθνής θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε απουσιάσει από την αναμέτρηση των «ροχιμπλάνκος» στο Άνφιλντ, ενώ, πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χάσει και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μίλαν για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και αν κρατάμε κάποιο μικρό καλάθι είναι γιατί η Ατλέτικο Μαδρίτης θα καταθέσει ένσταση, θεωρώντας αυστηρή την τιμωρία του πρώτου σκόρερ της στο φετινό Champions League (3 γκολ).

Υπενθυμίζεται ότι οι «Κολτσονέρος» βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, με την Πόρτο να είναι δεύτερη με έναν παραπάνω και τη Μίλαν τελευταία με μόλις 1 βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ