Κλοπ – «Όποιοι και να παίξουν, θα παίξουμε για να κερδίσουμε»

Κλοπ – «Όποιοι και να παίξουν, θα παίξουμε για να κερδίσουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Πόρτο, ενώ στάθηκε και σε κάποιους παίκτες που δεν είναι ακόμα στο 100%, τονίζοντας πως όποιος παίξει θα δώσει τα πάντα για τη νίκη.

H Λίβερπουλ, μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, υποδέχεται την Πόρτο, για την 5η αγωνιστική των ομίλων.

«Πάντα σεβόμαστε την διοργάνωση, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας και το πρόγραμμά μας. Πώς είναι ο Χέντερσον; Χθες δεν ήταν ακόμα στο 100%. Μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, αλλά όχι στο 100%. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτσον.

Είναι και οι δύο καλά, αλλά είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό; Πρέπει να πάρω μια απόφαση. Όποιοι και να παίξουν, θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε εδώ γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να κερδίσουμε, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Στην ιστορία μας στο Champions League παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ξέρουμε ότι η Πόρτο έχει κίνητρο, κερδίσαμε 5-1 στην έδρα της και σίγουρα θα είναι θυμωμένη. Αν η Πόρτο κερδίσει αύριο, μπορεί να παίξει τα πάντα στον τελευταίο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, γι’ αυτό σίγουρα θα έχει κίνητρο», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Λατρεύω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έχει βγάλει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ένιωσα έκπληξη που δεν πέρασε απευθείας στο Μουντιάλ. Όλοι οι παίκτες παίζουν στις μεγαλύτερες ομάδες και υπάρχουν ακόμα παίκτες έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν.

Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Είμαι εξοικειωμένος με τους Πορτογάλους προπονητές και τον τρόπο που παίζουν. Οι παίκτες έχουν μια πολύ χαρακτηριστική πορτογαλική νοοτροπία να είναι ανταγωνιστικοί», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ