Πιόλι – «Είμαστε σκληραγωγημένοι, φτιαγμένοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Πιόλι – «Είμαστε σκληραγωγημένοι, φτιαγμένοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε για την τελευταία ευκαιρία της Μίλαν να κάνει την αντεπίθεσή της και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον όμιλο.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, κάλεσε την ομάδα του να μετατρέψει σε αποτελέσματα, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Champions League, καθώς η επτά φορές νικήτρια της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη, θα αντιμετωπίσει αύριο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano», σε ένα παιχνίδι που χρειαστεί να κερδίσει πάση θυσία.

Αγωνιζόμενη για πρώτη φορά ξανά στο Champions League από το 2013-14, η Μίλαν βρίσκεται στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου, με έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Πόρτο, η οποία θα αντιμετωπίσει στην Αγγλία την Λίβερπουλ , η οποία ήδη έχει προκριθεί.

«Είμαστε σκληραγωγημένοι, φτιαγμένοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε στη συνέντευξη Τύπου. «Για πολλούς παίκτες βέβαια είναι η πρώτη φορά στο Champions League. Βρήκαμε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, αλλά δείξαμε ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτούς.

Πρέπει να ξέρουμε ότι αύριο το βράδυ χρειάζεται να παίξουμε με ποιότητα και προσοχή στις δύο περιοχές, διαφορετικά η απόδοση δεν έχει αξία. Το καθήκον μου να προετοιμάσω την ομάδα και είναι η τελευταία ευκαιρία να παραμείνουμε στο Champions League».

Η Μίλαν ξεκίνησε τη σεζόν της Serie A, μένοντας αήττητη στα πρώτα 12 παιχνίδια της. Υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 4-3 από τη Φιορεντίνα το Σάββατο, αλλά ο Πιόλι δεν πιστεύει ότι αυτό θα έχει μεγάλη επίδραση στην ομάδα του.

«Χάσαμε στη Φλωρεντία γιατί στις δύο περιοχές δεν ήμασταν τόσο ακριβείς όσο στο παρελθόν», πρόσθεσε.
«Είχαμε λιγότερη συγκέντρωση και ποιότητα από ό,τι συνήθως. Δεν είναι θέμα προσέγγισης, έχουμε παίξει καλύτερα από άλλα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ