Γιουνγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3

Γιουνγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3

Σ' ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα, Γιουνγκ Μπόις και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τους Ιταλούς να προηγούνται δύο φορές αλλά να βρίσκουν ισάριθμες απαντήσεις.

Στο συναρπαστικότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο φετινό Champions League, η Γιουνγκ Μπόις αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Αταλάντα για την 5η αγωνιστική, με την κατάσταση να περιπλέκεται επικίνδυνα ενόψει της τελευταίας στροφής. Και αυτό διότι οι Ελβετοί με 3 βαθμούς, οι Ιταλοί με 7 και η Βιγιαρεάλ με 8 βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο 6ος όμιλος ρίχνει αυλαία στις 8/12 (22:00) με το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουνγκ Μπόις αλλά και την μάχη του Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Βιγιαρεάλ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αταλάντα που προηγήθηκε στο 10’ μετά από όμορφη αντεπίθεση από αριστερά με τον Ντε Ρον ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Ντουβάν Σαπάτα, με τον Κολομβιανό να γυρίζει υπέροχα το σώμα του και να κάνει το 1-0 για τους Ιταλούς. Μάλιστα ο διεθνής στόπερ με αυτό το τέρμα έφτασε τα 7 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο 32’ οι Ιταλοί λίγο έλειψαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Πάσαλιτς μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φαβρ. To σκορ έδειχνε να μην αλλάζει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά η ομάδα του Βάγκνερ έφτασε στην ισοφάριση στο 39’ μετά από μια στημένη φάση. Ο Εμπίσερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Σιεμπατσό να πηδάει πιο ψηλά από όλους στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα(1-1).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Αταλάντα, που ξαναπήρε το προβάδισμα στο 51’ με υπέροχο πλασέ του Χοσέ Λουίς Παλομίνο έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι Ελβετοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή του Μεχάκ Ελιά στο 65’ μπλόκαρε ψύχραιμα ο Μούσο.

Στο 79’ οι Ιταλοί έφτασαν μία ανάσα από το 3-1 αλλά το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Πετζέλα,  έβγαλε εντυπωσιακά ο Φαβρ. Και αφού δεν κατάφερε η ομάδα του Γκασπερίνι να καθαρίσει την νίκη , ήρθε η τιμωρία στο επόμενο λεπτό από τον Βίνσεντ Σιέρο, ο οποίος από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα(2-2). Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους Ελβετούς και σκόρπισε πανικό στους παίκτες της Αταλάντα, οι οποίοι κάναν απανωτά λάθη, με αποτέλεσμα στο 84’ η Γιουνγκ Μπόις να φέρει τούμπα το ματς με σουτάρα του Σίλβαν Χέφτλι.

Και εκεί που πιστεύαμε ότι τα ‘χαμε δει όλα, ήρθε 4 λεπτά αργότερα(88′) η γλυκιά εκτέλεση φάουλ του Λουίς Μουριέλ, η οποία βρήκε και στο τείχος, να διαμορφώσει  το τελικό 3-3. Στα εναπομείναντα λεπτά αυτή που έφτασε κοντά στην νίκη ήταν η Γιουνγκ Μπόις αλλά ο Χουάν Μούσο δήλωσε παρών στο 94’ αποκρούοντας δις ισάριθμες προσπάθειες των γηπεδούχων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ