Τσάβι – «Ήμασταν καλύτεροι από την Μπενφίκα, μας έλειψε μόνο το γκολ»

Τσάβι – «Ήμασταν καλύτεροι από την Μπενφίκα, μας έλειψε μόνο το γκολ»

Οι δηλώσεις του Τσάβι για τη «λευκή» ισοπαλία της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπενφίκα

Έμπλεξε η Μπαρτσελόνα μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Μπενφίκα στο «Καμπ Νου», με τους «μπλαουγκράνα» πλέον να θέλουν μόνο νίκη στο Μόναχο με την Μπάγερν για να είναι σίγουροι για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, που έκανε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από την αντίπαλό του και ότι το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι:

«Νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Μπενφίκα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αυτό θέλουμε σε γενικές γραμμές, μας έλειψε το γκολ. Αν είχαμε βάλει ένα γκολ τότε θα λέγαμε ότι κάναμε ένα τρομερό παιχνίδι από την πλευρά μας αλλά αυτό είναι ένα θέμα αποτελεσμάτων.

Παίρνουμε έναν βαθμό ο οποίος φαντάζει λίγος αλλά για να είμαστε αισιόδοξοι, μας λείπει μία αναμέτρηση ακόμα και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε στο Μόναχο.

Απόψε νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά. Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα που θέλουμε, αυτή είναι η ιδέα που θέλω να περάσω στους ποδοσφαιριστές. Μας έλειψε το γκολ, αυτή είναι η αλήθεια.

Σε δύο παιχνίδια έχουμε ένα γκολ και αυτό με πέναλτι και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν έχω να προσάψω κάτι στους παίκτες, ήταν εξαιρετικοί, το ίδιο και οι οπαδοί. Κρίμα που μας έλειψε το γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ