Μπονούτσι – «Ήταν ένα μάθημα για εμάς»

Μπονούτσι – «Ήταν ένα μάθημα για εμάς»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι χαρακτήρισε τη συντριβή της Γιουβέντους από την Τσέλσι (4-0) ως ένα καλό μάθημα για την ομάδα του.

Ως ένα «πολύ καλό μάθημα», αντιμετώπισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, την εκτός έδρας συντριβή με 4-0 που γνώρισε η Γιουβέντους από την Τσέλσι, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι φυσιολογικό να είσαι θυμωμένος. Ηταν ένα πολύ κακό παιχνίδι και ένα μάθημα για εμάς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός της «γηραιάς κυρίας» και πρόσθεσε:

«Παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και στο πρώτο μας λάθος, τιμωρηθήκαμε. Κακό, αυτό είναι σίγουρο, αλλά έχουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Το Σάββατο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, οπότε πρέπει να ανακάμψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Αταλάντα.

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη από εμάς. Πρέπει πάντα να ξανασκεφτόμαστε την απόδοσή μας, το κάναμε μετά την νίκη επί της Λάτσιο. Πρέπει να… χωνέψουμε αυτήν την ήττα και να βρούμε τον τρόπο για να βελτιωθούμε. Αλλά δεν μπορούμε να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, οπότε πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να σκεφτούμε το Σάββατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ