Μπεσίκτας – Άγιαξ 1-2

Μπεσίκτας – Άγιαξ 1-2

Ο αδιάφορος Άγιαξ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, αλλά με δύο τέρματα του Σεμπάστιαν Χάλερ έφτασε στην ανατροπή κερδίζοντας 2-1 μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Άγιαξ τη φετινή του πορεία στο Champions League μετά την νίκη-ανατροπή με 2-1 που σημείωσε επί της Μπεσίκτας μέσα στο «Βόνταφον Παρκ» της Κωνσταντινούπολης για την 5η αγωνιστική. Με αυτό το αποτέλεσμα ο «Αίαντας» έφτασε τους 15 βαθμούς όντας αήττητος με 5/5 στη διοργάνωση, ενώ οι Τούρκοι χωρίς βαθμό είπαν αντίο και στο Europa League.

Ο Άγιαξ μπορεί να μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και να δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες στιγμές με τα σουτ των Σουρς, Ντάραμι και Νέρες, αλλά η Μπεσίκτας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 22’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρασίντ Γκεζάλ, μετά από χέρι του Μαζραουί στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Οι Τούρκοι μάλιστα έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου, όταν ο Λάριν έπειτα από υπέροχη κάθετη του Πιάνιτς, βγήκε τετ α τετ με τον Ονανά, με τον τελευταίο όμως να βγαίνει νικητής.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και έφτασε στην ισοφάριση στο 54’, με τον Μαρίνεζ να βγάζει στο χώρο του κέντρου εξαιρετική συρτή μπαλιά στον Ταγκλιαφίκο, ο οποίος με την σειρά του έδωσε έτοιμο γκολ στον Αλέ για το 1-1. Μετά το γκολ ο Αίαντας έντεινε κι άλλο την πίεσή του στα καρέ του Γκιουνόκ και έφτασε στην ανατροπή στο 69’ με δεύτερο τέρμα του Ιβοριανού επιθετικού που με προβολή στο σουτ του Μαρτίνες, άλλαξε την τροχιά της μπάλας, στέλνοντάς την στα δίχτυα. Ο Αλέ μάλιστα, ο οποίος έφτασε τα 9 γκολ στη διοργάνωση, έφτασε στο 94′ μία ανάσα και από το χατ-τρικ αλλά ο VAR ακύρωσε την προσπάθειά του.

Μπεσίκτας (Σεργκέν Γιαλτσίν): Γκούνοκ, Ροζιέρ, Βίντα, Μοντέρο (81΄Γιουσάλ), Μέρας, Πιάνιτς (81΄Ουτσάν), Τοπάλ (81΄Χάντσινσον), Γκεζάλ (67΄Μπατσουαγί), Ενκουντού, Τεξέιρα (59΄Μποζντογκάν), Λάριν

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χάαγκ): Ονάνα, Μαζραουί (72΄Τίμπερ), Μαρτίνεζ, Σκούρς (77΄Ρενσχ0, Ταλιαφίκο (77΄Μπλιντ), Κλάασεν, Μπέργκχαουζ (83΄Τέιλορ), Γκράβενμπεργκ, Νέρες, Ντάραμι (46΄Αλέ), Τάντιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ