Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ 3-1 (vid)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ 3-1 (vid)

Η Σπόρτινγκ έστησε... πάρτι πρόκρισης στη Λισαβόνα, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 3-1 της Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Champions League, στέλνοντας τους Βεστφαλούς στο Europa League.

Η Σπορτινγκ Λισαβόνας θριάμβευσε κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε με 3-1 στην Πορτογαλία, έφτασε τους 9 βαθμούς και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Champions League. Οι Βεστφαλοί έμειναν στους 6 βαθμούς και θα συνεχίσουν στο Europa League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Πέδρο Γκονζάλβες στο 30′ και 9 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για τη Σπόρτινγκ.

Η Ντόρτμουντ σκόραρε στο 54′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 76′ οι Βεστφαλοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσαν.

Η Σπόρτινγκ έκανε το 3-0 με τον Πόρο στο 80′, με τον Μάλεν στο 90+3′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Φεντάλ, Κόατες, Γκονσάλο Ινάσιο, Παλίνια, Ματέους Νούνιες, Ρέις (67’ Εσγάιο), Πόρο (88′ Ουγκάρτε), Σαράμπια (68’ Νούνο Σάντος), Παουλίνιο (82’ Τιάγκο Τομάς), Γκονσάλβες (88′ Ναζίνιο).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ακανζί, Πόνγκρατσιτς (67’ Τίγκες), Μενιέ, Σουλτς (46’ Τσαν), Βίτσελ (66’ Νταούντ), Μπέλινγκχαμ, Ρεϊνιέρ (67’ Ζαγκαντού), Ρόις, Μπραντ, Μάλεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ