Συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ (2-0) – Τεράστιο διπλό της Μίλαν στη Μαδρίτη (0-1)

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ (2-0) – Τεράστιο διπλό της Μίλαν στη Μαδρίτη (0-1)

Το 5 στα 5 πραγματοποίησε η Λίβερπουλ που επικράτησε με σκορ 2-0 της Πόρτο και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον όμιλο. - Η Μίλαν μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό με 1-0 στη Μαδρίτη.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στον Β’ όμιλο κάνοντας το πέντε στα πέντε, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 της Πόρτο, στο «Άνφιλντ», έχοντας τον Κώστα Τσιμίκα βασικό στη σύνθεσή της. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα δύο γκολ τους στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας ακόμη μία νίκη.

Η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να βρει κάποιο γκολ, μιας και το τέρμα του Μανέ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ μετά την χρήση του VAR από τον διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξαν το σκορ με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα οι «κόκκινοι» βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 70′ να κλειδώνει ουσιαστικά τη νίκη για την αγγλική ομάδα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Γουίλιαμς, κονατέ, Μάτιπ, Τσιμίκας (63΄Ρόμπερτσον), Μόρτον, Τιάγκο (63΄Χέντερσον), Τσάμπερλειν, Σαλάχ (71΄Φαμπίνιο), Μανέ (71΄Οριγκί), Φιρμίνο

ΠΟΡΤΟ (Σέρχιο Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο, Πέπε, Εμπέμπα, Σανούσι, Ουρίμπε (77΄Γκρούγκιτς), Ολιβέιρα (64΄Βιτίνια), Οτάβιο, Ντίαζ, Εβανίλσον (77΄Μαρτίνεζ), Ταρέμι (64΄Κονσεϊσάο)

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μίλαν πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 1-0 και βάζοντας «φωτιά» στην τελευταία αγωνιστική για το εισιτήριο των «16», αλλά και για το Europa League.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μεσάιας Ζούνιορ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, χαρίζοντας μια τεράστια νίκη στο σύνολο του Στέφανο Πιόλι που πλέον έχει ελπίδες ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλέον στον όμιλο, μετά τη Λίβερπουλ που έχει το απόλυτο με 15 βαθμούς, ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Πόρτο με 5, με τη Μίλαν να έχει 4 όντας τρίτη, όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης που αυτή τη στιγμή είναι τελευταία.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο (64΄Λόντι) , Γιορέντε, Λεμάρ (64΄Κορέα), Κόκε, Ντε Πολ (77΄Βρσάλικο), Καράσκο, Γκριεζμάν (81΄Κοντογκμπιά), Σουάρεζ (77΄Κούνια)

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλουλού (65΄Φλορέντσι), Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (65΄Μπακαγιόκο), Κεσί, Κρούνιτς (65΄Μεσσίας), Σαλεμάκερς, Ντίαθ (78΄Μπενασέρ), Ζιρού (66΄Ιμπραΐμοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ