Δεν υπάρχει αυτό που πέτυχε ο Κώστας Τσιμίκας – Οι αριθμοί είναι αποστομωτικοί (Vids)

Δεν υπάρχει αυτό που πέτυχε ο Κώστας Τσιμίκας – Οι αριθμοί είναι αποστομωτικοί (Vids)

Όλη η Ευρώπη παραμιλάει με την εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα κόντρα στην Πόρτο - Το απόλυτο νικών της Λίβερπουλ όταν ξεκινά ο΄Ελληνας μπακ και τα στατιστικά του με τους Πορτογάλους που προκαλούν... ζάλη!

Η Λίβερπουλ είχε ένα ακόμη εύκολο βράδυ στο Champions League, καθώς χθες Τετάρτη (24/11) επικράτησε στο Άνφιλντ με 2-0 της Πόρτο και έφτασε τους 15 βαθμούς έπειτα από 5 αγωνιστικές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οι «reds», με λίγα λόγια, έχουν το απόλυτο. 5/5! Η πρόκριση στους «16» φυσικά έχει κατακτηθεί εδώ και καιρό.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε για δεύτερο σερί ματς βασικός. Μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Άρσεναλ (4-0) για το πρωτάθλημα όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ξεκίνησε και στο ματς με την Πόρτο. Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να εμπιστεύεται απόλυτα τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού και του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και ο «Τσίμι» με τη σειρά του δικαιώνει απόλυτα τον Γερμανό τεχνικό!

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά-πολλά. Οι αριθμοί άλλωστε μιλάνε από μόνοι τους. Αυτά που έκανε χθες βράδυ ο Τσιμίκας απλά… δεν υπάρχουν!

Τα στατιστικά του Έλληνα αμυντικού είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Ο Τσιμίκας χθες είχε συνολικά 51 επαφές με την μπάλα, είχε 100% κερδισμένα τάκλιν (3/3), μέτρησε 5/6 ολοκληρωμένες ντρίμπλες, ενώ είχε το απόλυτο και στις μονομαχίες με αντιπάλους του. 4 μονομαχίες έδωσε και τις 4 τις νίκησε! Σχεδόν ΤΕΛΕΙΟΣ δηλαδή!


Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ένα ακόμα εντυπωσιακό στατιστικό. Όποτε ο Τσιμίκας ξεκινάει βασικός, η Λίβερπουλ όχι μόνο νικάει, αλλά δεν δέχεται και γκολ. 8 φορές βασικός φέτος ο Έλληνας αριστερός μπακ, 8 νίκες η Λίβερπουλ, 8 clean sheets!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ