Γκουαρντιόλα – «Είχαμε απόδοση κορυφαίου επιπέδου»

Γκουαρντιόλα – «Είχαμε απόδοση κορυφαίου επιπέδου»

O Πεπ Γκουρντιόλα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αποθέωσε τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τόνισε πως η Σίτι έπιασε κορυφαία απόδοση.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμεν με ανατροπή με 2-1 για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της Σίτι Πεπ Γκουρντιόλα αποθέωσε τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμεν, ενώ χαρακτήρισε κορυφαίου επιπέδου την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουρντιόλα: 

«Τι ομάδα η Παρί Σεν Ζερμέν! Τι παίκτες. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν δύσκολο γιατί ο αντίπαλος αμύνθηκε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να τρέξει πολύ γρήγορα προς την εστία μας. Είχαμε απόδοση κορυφαίου επιπέδου. Συγχαρητήρια σε όλους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον Φεβρουάριο, για να προκριθούμε στα προημιτελικά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι τόσο επικίνδυνη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αμυνθήκαμε επιθετικά. Στο Παρίσι, χάσαμε (σ.σ. 2-0) με παρόμοια απόδοση. Το σημαντικό είναι να μείνεις ο εαυτός σου. Στο ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα είναι τυχαίο. Αυτό που δίνει συνέπεια, είναι ο τρόπος που αγωνίζεται μία ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο, για όσο μεγαλύτερο διάστημα, είναι δυνατόν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ