Ρονάλντο – «Χρειάζεται προσωπικότητα το Champions League»

Ρονάλντο – «Χρειάζεται προσωπικότητα το Champions League»

Έξαλλος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στους «16» του περσινού Champions League, ενώ τα έβαλε με όλους στ' αποδυτήρια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League πριν αποχωρήσει από την Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο η ευρωπαϊκή διάκριση δεν ήρθε ποτέ.

Στην τελευταία του σεζόν του Πορτογάλου σούπερ σταρ στους «μπιανκονέρι» ήρθε αποκλεισμός στη φάση των «16» από την Πόρτο και αυτό έκανε έξω φρενών τον Κριστιάνο που ξέσπασε στ’ αποδυτήρια αμέσως μετά τον εντός έδρας επαναληπτικό που κρίθηκε στην παράταση.

Όλα όσα έγιναν μέσα στα αποδυτήρια εκείνο το βράδυ, την προσπάθεια του Κουαδράδο να ηρεμήσει τα πνεύματα και το γεγονός, πως ο Ρονάλντο συμπεριέλαβε και τον εαυτό του στην μεγάλη αποτυχία, αποτυπώθηκαν στο ντοκιμαντέρ της Amazon για την περσινή σεζόν της Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικά έλεγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Παίξαμε σκ@τ@! Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο! Δεν παίξαμε τίποτα! Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν παίξαμε τίποτα! Πρέπει να κοιτάζουμε την αλήθεια! Παίζουμε στο Champions League και πρέπει να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα για να παίζουμε σε αυτά τα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ