Μεντί – «Ο Καντέ ήταν σίγουρος πως θα κατακτήσουμε το Champions League»

Μεντί – «Ο Καντέ ήταν σίγουρος πως θα κατακτήσουμε το Champions League»

Ο Εντούαρτ Μεντί αποκάλυψε πως ο Ενγκολό Καντέ είχε προβλέψει την κατάκτηση του Champions League από του Λονδρέζους.

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της 29ης Μαϊου στο Πόρτο και κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League για την περσινή περίοδο. Ωστόσο υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής στο «στρατόπεδο» των μπλε ο οποίο είχε προβλέψει πολύ νωρίτερα την επιτυχία της ομάδας του.

Όπως αποκάλυψε ο κίπερ της Τσέλσι Εντούαρντ Μεντί ο συμπαίκτης του Ενγκολό Καντέ του είχε εκφράσει την σιγουριά του πως στο τέλος θα είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι έχω το καλύτερο ανέκδοτο της σεζόν και αφορά στην ημέρα του πρώτου αγώνα της περιόδου 20/21 για το Champions League, εναντίον της Σεβίλλης, στο Stamford Bridge (0-0)», είπε ο Μεντί και πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί με τον Ενγκολό Καντέ, τον Κουρτ Ζούμα και τον Ολιβιέ Ζιρού και μας λέει παιδιά νομίζω ότι φέτος θα πάρουμε το Champions League».

Λίγους μήνες αργότερα το ένστικτο του 30χρονου μέσου φαίνεται πως προέβλεψε σωστά με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί της Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό και να ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ