«Ακατάλληλος» – Στα πρόθυρα της απόλυσης ο Ποτσετίνο – Έτοιμος ο αντικαταστάτης

«Ακατάλληλος» – Στα πρόθυρα της απόλυσης ο Ποτσετίνο – Έτοιμος ο αντικαταστάτης

Η διοίκηση της Παρί δεν είναι ευχαριστημένη με την μέχρι τώρα παρουσία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της ομάδας.

Έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπάρχει από τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe».

Η μέχρι τώρα εικόνα των Παριζιάνων δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το εάν ο Αργεντινός κόουτς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαχειριστεί το πλούσιο ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, έχει ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων, με τη διοίκηση της Παρί να έχει θέσει ξεκάθαρα ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του Champions League.

To δημοσίευμα υποστηρίζει ακόμα ότι οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν εντοπίσει το μεγάλο πρόβλημα στην τακτική εικόνα της, θεωρώντας πως ο Ποτσετίνο δεν έχει πάρει από τους ποδοσφαιριστές του το 100% των δυνατοτήτων τους.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε εάν όλα τα παραπάνω θα φέρουν εξελίξεις στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται πάντα στα υπόψιν, με τα τελευταία δημοσιεύματα να λένε μάλιστα πως υπάρχει και προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ