Μονόδρομος η νίκη για τη Μίλαν, για την πρωτιά Ρεάλ και Ίντερ

Μονόδρομος η νίκη για τη Μίλαν, για την πρωτιά Ρεάλ και Ίντερ

Η Μίλαν υποδέχεται τη Λίβερπουλ απόψε (22:00) και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη, ενώ Ρεάλ και Ίντερ διασταρώνουν τα ξίφη τους την ίδια ώρα σε μια «μάχη» για την πρώτη θέση.

Βραδιά Champions League σήμερα και συγκεκριμένα η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού, με δύο αναμετρήσεις να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας. Ο λόγος για το Μίλαν – Λίβερπουλ και το Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ.

Οι «ροσονέρι» θα υποδεχτούν την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στις 22:00, με τη νίκη να είναι ο μανδικός τους στόχος προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη, είτε στο Champions League είτε στο Europa League. Από την άλλη, οι «ρεντς» δεν έχουν κάποιο κίνητρο, καθώς έχουν εξασφαλίσει μέχρι και την πρωτιά στον όμιλο και αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές.

Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη, Ρεάλ και Ίντερ θα «κονταροχτυπηθούν» σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει ποιά από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου. Οι «μερένχες» παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ οι «νερατζούρι» για να πάρουν την πρωτιά θέλουν μόνο νίκη.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League:

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ

Άγιαξ – Σπόρτινγκ

Μίλαν – Λίβερπουλ

Ντόρτμουντ – Μπεσίκτας

Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ

Σαχτάρ – Σερίφ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ