Σέρχιο Ράμος – Ξανά εκτός αποστολής εν όψει Μπριζ

Σέρχιο Ράμος – Ξανά εκτός αποστολής εν όψει Μπριζ

Ο Σέρχιο Ράμος θα μείνει εκτός για τρίτο διαδοχικό ματς μιας και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αγώνα με την Κλάμπ Μπρίζ(07/12, 19.45) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί στις 28 Νοεμβρίου να έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Σεντ Ετιέν, ωστόσο πλέον θα απουσιάσει για τρίτο διαδοχικό ματς. Ο 35χρονος Ισπανός δεν έχει καταφέρει ακόμη να αποκτήσει φανέλα βασικού στην Παρί, μιας και οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει ακόμη να αποκτήσει συνέπεια στις εμφανίσεις του με την φανέλα της Παρί.

Ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες και το ματς με την Κλάμπ Μπριζ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League, μιας και το όνομα του δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Πάντως δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο γιατί ο Ποκετίνο άφησε εκτός τον πολύπειρο στόπερ, με το σίγουρο να είναι πως το πρώτο μισό της σεζόν έχει περάσει με τον Ράμος ακόμη να μην έχει καταφέρει να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ