Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  – Γιούνγκ Μπόις 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις 1-1

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έμεινε στο 1-1 στο Όλντ Τραφορντ με την Γιούνγκ Μπόις για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον έμεινε στο 1-1 στο Όλντ Τραφορντ με την Γιούνγκ Μπόις για την 6η αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκνικ παρέταξε την ομάδα του με 11 αλλαγές σε σχέση με την περασμένη αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς να ξεκουράσει τους  Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες και τους υπόλοιπους βασικούς παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ήταν το μοναδικό ματς του ομίλου που έγινε, αφού το χιόνι στο Μπέργκαμο δεν επέτρεψε σε Αταλάντα και Βιγιαρεάλ να παίξουν το ματς που θα κρίνει τη 2η θέση του ομίλου και θα γίνει την Πέμπτη (09/12).

Ο αγώνας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 9ο λεπτό του παιχνιδιού ο Γκρίνγουντ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ έπειτα από μία σέντρα του Σο από τα αριστερά.

Στην συνέχεια η Γιούνγκ Μπόις ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να πιέζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από ένα λάθος του Φαν Ντε Μπέεκ, ο Ρίντερ έκλεψε την μπάλα και με ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο δεύτερο μέρος μπήκε αρκετά δυναμικά με σκοπό να πάρει την νίκη, όμως η Γιούνγκ Μπόις κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας στην Γιουνάιτεντ ότι δεν θα πάρει εύκολα την νίκη.

Μάλιστα η Γιούνγκ Μπόις στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία με σουτ του Μασέιρας να σκοράρει, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Οι Ελβετοί έμειναν μπροστά μέχρι το φινάλε, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το πολύτιμο γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς. Έτσι έμεινε το 1-1 στην αναμέτρηση μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και την Γιούνγκ Μπόις να αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Χέντερσον (68’ Χίτον), Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς, Μπαϊγί, Σο (61’ Μενγκί), Φαν Ντε Μπέεκ, Μάτα (89′ Σάβατζ), Λίνγκαρντ (89′ Ικμπάλ), Ντιαλό (68’ Σόρταϊρ), Γκρίνγουντ, Ελάνγκα

Γιουνγκ Μπόις (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Φεβρ, Μασέιρας, Καμαρά (77’ Λόπερ), Λούστενμπεργκερ, Λεφόρ, Μαρτίνς Περέιρα, Έμπισερ (62’ Έμπισερ), Ελία (87′ Μάιερ), Ρίντερ (62’ Χέφτι), Ενγκαμαλό, Σιμπατσού (62’ Κανγκά)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ