Υπέρ-υπολογιστής έβγαλε τον νικητή του Champions League μετά την κλήρωση των «16»

Υπέρ-υπολογιστής έβγαλε τον νικητή του Champions League μετά την κλήρωση των «16»

Η τεχνολογία επεξεργάστικε τα δεδομένα και είδε ποιος θα κατακτήσει το Champions League μετά την κλήρωση της φάσης των «16». Ποια ομάδα κατακτά το τρόπαιο.

Η χθεσινή κλήρωση της φάσης των «16» ήταν επεισοδιακή καθώς η διαδικασία επαναλήφθηκε, εξαιτίας τριών λαθών. Τώρα, με τα ζευγάρια οριστικοποιημένα, πριν από κάθε αγώνα, η τεχνολογία «μίλησε» και ανέδειξε το δικό της νικητή της διοργάνωσης.

Υπέρ-υπολογιστής συνέλλεξε δεδομένα με βάση τη διαμόρφωση των ζευγαριών μετά την κλήρωση, έλεγξε τις πιθανότητες και τις διασταυρώσεις σε όλες τις φάσεις κι απεφάνθη ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι η μεγάλη νικήτρια.

Φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά έδωσε τα «φώτα» του και για τα πρώτα νοκ-άουτ ζευγάρια. Προέβλεψε ότι οι «Πολίτες θα περάσουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο δρόμο τους προς την κορυφή, ενώ στην επόμενη φάση θα βρεθούν και οι άλλοι τρεις αγγλικοί εκπρόσωποι, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια είδε προκρίσεις της Μπάγερν, του Άγιαξ και της Γιουβέντους, με την Παρί να παίρνει το Ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ