Αλλαγές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Αλλαγές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο Γιουρόπα, οι οποίες θα ισχύουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αλλαγές στην διεξαγωγή του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα ανακοίνωσε σήμερα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οι οποίες θα ισχύσουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως έγινε γνωστό από την UEFA, οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν και τέταρτη αλλαγή στα νοκ άουτ παιχνίδια αν το ματς θα πηγαίνει στην παράταση. Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής μιας ομάδας θα μπορεί να κάνει και τέταρτη αλλαγή αλλά μόνο στην παράταση. Μια δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με τους τελικούς των δύο διοργανώσεων, καθώς ανακοινώθηκε πως στην αποστολή θα βρίσκονται 23 παίκτες και όχι 18 όπως ισχύει σήμερα. Επίσης οι ομάδες θα μπορούν μετά την φάση των ομίλων να προσθέσουν τρεις παίκτες στην ευρωπαϊκή τους λίστα, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στις ώρες έναρξης των αγώνων καθώς τα ματς θα ξεκινούν στις 22:00 και όχι στις 21:45 όπως ίσχυρε μέχρι σήμερα. Πάντως σε κάθε αγωνιστική δύο ματς της Τρίτης και δύο της Τετάρτης θα ξεκινούν στις 19:55 με εξαίρεση τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Σε ότι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, τα παιχνίδια θα ξεκινούν στις 19:55 και στις 22:00 μέχρι και την φάση των 16. Οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα ξεκινούν στις 22:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ