Επιστροφή στα… αστέρια με «μάχη» γιγάντων!

Επιστροφή στα… αστέρια με «μάχη» γιγάντων!

Το Champions League επιστρέφει απόψε, με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνουν στο... ρινγκ (22:00). Την ίδια ώρα θα κοντραριστούν Σπόρτινγκ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το Champions League επιστρέφει! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα είναι εδώ και με το… καλημέρα μας βάζει για τα καλά στο κόλπο.

Πως; Με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στο «Παρκ ντε Πρενς» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» (22:00). «Μάχη» γιγάντων στο Παρίσι για το χρυσό εισιτήριο και όχι για τον Εμπαπέ αυτή τη φορά.

Από τη μία η γαλλική ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, η οποία έφτασε στα νοκ-άουτ της φετινής διοργάνωσης ως δεύτερη από τον όμιλο που βρήκε πρωτοπόρο τη Μάντσεστερ Σίτι και… ίδρωσε μέχρι να φτάσει σε θέση πρόκρισης πάνω από τη Λειψία και την Μπριζ.

Από την άλλη η «Βασίλισσα», που μπήκε στους «16» του Champions League ως πρώτη από τον όμιλό της, αφήνοντας πίσω Ιντερ, Σερίφ και Σαχτάρ. Για τους «μερένχες» είναι αμφίβολος μόνο ο Μπενζεμά, ο οποίος λείπει εδώ και περίπου 20 μέρες λόγω τραυματισμού, όμως χθες βρέθηκε στο πλευρό του προπονητή του στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα της Παρί, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών οι Νεϊμάρ και Ερέρα, ενώ στα… πιτς βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος.

Πέρα από τη μεγάλη «μάχη» της βραδιάς ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00, την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ