Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μάντσεστερ Σίτι 0-5: Στους «8» ήδη οι Πολίτες με ονειρεμένο ποδόσφαιρο

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μάντσεστερ Σίτι 0-5: Στους «8» ήδη οι Πολίτες με ονειρεμένο ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε μια ονειρεμένη εμφάνιση, συντρίβοντας με σκορ 5-0 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία και πλέον ετοιμάζεται ήδη για τους «8» του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε ήδη θέση στους «8» του Champions League, καθώς παίζοντας ονειρεμένο ποδόσφαιρο, διέλυσε με σκορ 5-0 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας καταφέρει να σημειώσει τέσσερα τέρματα από πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Οι Πολίτες από την στιγμή που προηγήθηκαν δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι, με τους Πορτογάλους να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί σε κανένα σημείο του ματς. Έτσι όπως όλα δείχνουν, οι Άγγλοι κοιτούν πλέον την επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς μοιάζει αδύνατον τα «λιοντάρια» να κάνουν μια τέτοια ανατροπή.

Το πρώτο μέρος ήταν απλά… εφιαλτικό για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αφού η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρώτη της ευκαιρία στο 7′. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, με τον διαιτητή αρχικά να ακυρώνει το τέρμα, όμως μετά την υπόδειξη του VAR μέτρησε κανονικά. Οι «πολίτες» δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσουν εκεί και στο 17′ ο Μπερνάρντο Σίλβα έπιασε ένα τρομερό σουτ κάνοντας το 2-0.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Φιλ Φόντεν να σκοράρει πολύ εύκολα έπειτα από την ασίστ του Ραχίμ Στέρλινγκ. Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 44′ και πάλι με τον Μπερνάρντο Σίλβα που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Σίτι να είναι αποφασισμένη να σημειώσει κι άλλα γκολ. Κάτι που κατάφερε με τον Μπερνάρντο Σίλβα να σκοράρει στο 49′, όμως έπειτα από υπόδειξη του VAR δεν μέτρησε. Στο 58ο λεπτό όμως ο Ραχίμ Στέρλινγκ φυλούσε ένα τρομερό γκολ, καθώς με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα υπόλοιπα λεπτά δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο, με τους Πολίτες να παίζουν στο ρελαντί, την στιγμή που η Σπόρτινγκ δεν μπορούσε να απειλήσει σε καμία περίπτωση. Έτσι το 5-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ματέους Ρέις, Κόατες, Ματέους Νούνιες, Παλίνια, Εσγάιο, Σαράμπια (75’ Ταμπάτα), Γκονσάλο Ινάσιο, Πέδρο Πόρο (82’ Νέτο), Παουλίνιο (75’ Σλιμανί), Γκονσάλβες (50’ Ουγκάρτε)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς (61’ Ζιντσένκο), Λαπόρτ (84’ Ακέ), Κανσέλο, Ρόδρι (73’ Φερναντίνιο), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα (85’ Ντέλαπ), Μαχρέζ, Φόντεν (61’ Γκιντογκάν), Στέρλινγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ