Κουρτουά: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη στη ρεβάνς»

Κουρτουά: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη στη ρεβάνς»

Ο Τιμπό Κουρτουά εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς για τους «16» του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα χθες από την Παρί Σεν Ζερμέν (1-0) στο «Παρκ ντε Πρενς» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εκτέλεσε την -κατά πάσα πιθανότατα- μελλοντική ομάδα του στο 94ο λεπτό.

Ωστόσο, απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τιμπό Κουρτουά, που κρατούσε μόνος του την Παρί, έχοντας πιάσει και πέναλτι του Λιονέλ Μέσι.

Ο Βέλγος γκολκίπερ δεν έχασε την αισιοδοξία του παρά την ήττα και εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του στη ρεβάνς.

«Δεν έχει χαθεί τίποτα, από τη στιγμή που δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ, πρέπει να κερδίσουμε στον επαναληπτικό και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Παρί μάς άσκησε πίεση και δεν μας άφησε να λειτουργήσουμε επιθετικά, σε τέτοιο επίπεδο όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να προσπαθείς να είσαι επιθετικός, διαφορετικά θα το πληρώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουρτουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ