Αμορίμ: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Αμορίμ: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Μετά τη βαριά ήττα της Σπόρτινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-5) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League, ο Ρούμπεν Αμορίμ... υποκλίθηκε στους «πολίτες».

Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε από χθες την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε 5-0 τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» και έφυγε θριαμβεύτρια από τη χώρα όπου είχε ηττηθεί τόσο στον προημιτελικό του 2020 από τη Λιόν, όσο και στον τελικό του 2021 από την Τσέλσι.

Δύο γκολ σημείωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα και από ένα οι Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ με τον τελευταίο να σκοράρει για 150η φορά στην καριέρα του.

Έτσι, η ρεβάνς της 9ης Μαρτίου στο «Έτιχαντ» αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός των «λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος υποκλίθηκε στην αξία της αγγλικής ομάδας:

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς, αλλά η Σίτι το έκανε δυσκολότερο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες, καθώς προσπάθησαν κόντρα στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Εκαναν ότι μπορούσαν κόντρα σε μια ομάδα με απίστευτο ρυθμό. Θα πάμε τώρα στην Αγγλία στη ρεβάνς απλά για ένα καλό ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ