Μέσι: Πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Champions League

Μέσι: Πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Champions League

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρεί ότι το Champions League δεν καταλήγει κάθε χρόνο στην καλύτερη ομάδα, τόνιζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια μπορεί να σε αποκλείσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε χάρη στη «ζωγραφιά» του Εμπαπέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να επικρατήσει με 1-0 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους «8» του Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε μετά την επικράτηση επί της «Βασίλισσας» παραχώρησε δηλώσεις, στεκόμενος στις δυσκολίες που υπάρχουν για την κατάκτηση του τροπαίου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τονίζοντας ότι δεν καταλήγει πάντα στην καλύτερη ομάδα.

«Είναι περίπλοκο να κερδίσεις το Champions League, επειδή είναι μία διοργάνωση που φέρνει αντιμέτωπες τις καλύτερες ομάδες. Η παραμικρή λεπτομέρεια ή το παραμικρό λάθος μπορεί να σε αποκλείσει. Πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να προσπαθήσει να το κατακτήσει. Δεν το κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα και πρέπει να είσαι πραγματικά συγκεντρωμένος σε όλες τις λεπτομέρειες και να σκέφτεσαι ότι είσαι η καλύτερη ομάδα που μπορείς να είσαι. Στο τέλος της ημέρας, οι δυνατότερες ομάδες πετυχαίνουν τους στόχους τους και είμαστε σε αυτό το μονοπάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ