Εμερι: «Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Γιουβέντους»

Εμερι: «Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Γιουβέντους»

O Ουνάι Έμερι μίλησε για τη μεγάλη μάχη της Βιγιαρεάλ με τη Γιουβέντους.

Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη φάση των «16» του Champions League, με τον Ουνάι Έμερι να μιλάει για τη μεγάλη μάχη.

Είναι μια πρόκληση για τα «κίτρινα υποβρύχια» το ματς κόντρα στην «Μεγάλη Κυρία», με τον Ουνάι Έμερι να το γνωρίζει καλά.

Ο κόουτς των Ισπανών έχρισε φαβορί για την πρόκριση τους Μπιανκονέρι, χωρίς ωστόσο να χάνει την πίστη του στην ομάδα του.

«Περιμένω μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση γιατί η ομάδα του Αλέγκρι ξέρει να παίζει διαφορετικά ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι. Είναι δυνατή και έχει σιδερένια νοοτροπία.

Η Γιουβέντους έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της με μεγάλη διεθνή εμπειρία, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε εδώ για τις δικές μας δυνάμεις. Σε αυτό το Champions League είχαμε μια πορεία που έχει πάει από τo καλό προς το εξαιρετικό. Για να φτάσουμε στο εξαιρετικό μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Και αυτό ζητάω από τους παίκτες μου. Η Γιουβέντους είναι φαβορί, αλλά μπορούμε να περάσουμε αν παίξουμε τον τέλειο αγώνα, αν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και πούμε: «Εδώ είμαστε, εδώ είμαστε», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ