Τα… φώτα στο Λονδίνο

Τα… φώτα στο Λονδίνο

Δύο μάχες συμπεριλαμβάνει το αποψινό μενού του Champions League, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Λονδίνο.

Το τρίτο… πιάτο του Champions League είναι προγραμματισμένο για απόψε. Μετά τις συγκλονιστικές μάχες της προηγούμενης βδομάδας, όπου και ξεχώρισαν οι μεγάλες νίκες της Παρί και της Λίβερπουλ, η δράση μεταφέρεται σε Λονδίνο και Βιγιαρεάλ.

Τσέλσι, Λιλ, Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους παίρνουν τη… σκυτάλη και ρίχνονται απόψε (22:00) στη μάχη των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι, θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Οι «μπλε» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας και είναι δεδομένο, πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα τους βάλει δύσκολα. Άλλωστε, η Λιλ, έδειξε και στη φάση των ομίλων το πόσο… σκληρό καρύδι είναι, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Σεβίλλη.

Chelsea's 1-0 victory against Palace all about width and taking chances

Ο Τόμας Τούχελ προβληματίζεται με την κατάσταση του Ρομέλου Λουκάκου, με τον Γερμανό κόουτς να σχολιάζει την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Βέλγου στο ματς κόντρα στην Πάλας.

«Τα στατιστικά είναι εκεί, τα δεδομένα διηγούνται μία ιστορία. Και αυτή η ιστορία λέει πως ο Ρομέλου κόντρα στην Πάλας δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι και ότι δυσκολεύεται πολύ να μπει στο παιχνίδι μας. Τι θα κάνουμε δεν το ξέρω ακόμα, αλλά ξέρω πως την τωρινή κατάσταση δεν την θέλει ούτε Λουκάκου ούτε εμείς. Μας απασχολεί η κατάσταση αλλά θα τον προστατέψουμε επειδή είναι παίκτης μας», δήλωσε ο Τούχελ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο έμπειρος επιθετικός.

Για το αποψινό ματς με τους Γάλλους, ο τεχνικός των «μπλε» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζέιμς, Τσίλγουελ, Μάουντ και Οντόι.

Chelsea are finding that £97.5m may not guarantee 20 goals a season as Lukaku flops

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Γιουβέντους, που έχει αποκτήσει άλλον… αέρα μετά και την έλευση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

«Κίτρινα υποβρύχια» και «Μεγάλη Κυρία» εξασφάλισαν εύκολα την παρουσία τους στους «16» της διοργάνωσης, με τον Ουνάι Έμερι να χρίζει φαβορί του ζευγαριού την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Περιμένω μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση γιατί η ομάδα του Αλέγκρι ξέρει να παίζει διαφορετικά ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι. Είναι δυνατή και έχει σιδερένια νοοτροπία.

Η Γιουβέντους έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της με μεγάλη διεθνή εμπειρία, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε εδώ για τις δικές μας δυνάμεις. Σε αυτό το Champions League είχαμε μια πορεία που έχει πάει από τo καλό προς το εξαιρετικό. Για να φτάσουμε στο εξαιρετικό μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Και αυτό ζητάω από τους παίκτες μου. Η Γιουβέντους είναι φαβορί, αλλά μπορούμε να περάσουμε αν παίξουμε τον τέλειο αγώνα, αν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και πούμε: «Εδώ είμαστε, εδώ είμαστε», δήλωσε ο έμπειρος κόουτς των Ισπανών για το… ραντεβού με τους Μπιανκονέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ