Βλάχοβιτς: «Ο πανηγυρισμός δεν απευθυνόταν στους επικριτές μου»

Βλάχοβιτς: «Ο πανηγυρισμός δεν απευθυνόταν στους επικριτές μου»

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μίλησε για το ντεμπούτο του στο Champions League, αλλά και τον... ιδιαίτερο πανηγυρισμό του.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έγραψε ιστορία στο χθεσινό ματς της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ, σκοράροντας στα 32΄΄ της αναμέτρησης.

Η Μεγάλη Κυρία έμεινε στο 1-1, με τον Σέρβο killer να εκφράζει τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε. Ο άσος της Γιουβέντους μίλησε και για τον πανηγυρισμό του, αφήνοντας αιχμές για τα ιταλικά media.

«Ήταν υπέροχο το ότι έκανα ντεμπούτο στο Champions League και μπόρεσα να σκοράρω, αλλά δεν είμαι 100% ικανοποιημένος γιατί δεν κερδίσαμε. Μετανιώνουμε για κάποια πράγματα, αλλά προχωράμε. Έχω ήδη ξεχάσει αυτό το παιχνίδι κι επικεντρώνομαι στο επόμενο».

Για τον πανηγυρισμό του και τη χειρονομία που έκανε: «Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα. Δεν διαβάζω εφημερίδες, απλά προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά και να κρατώ τα πόδια μου στο έδαφος. Δεν ήταν για τους επικριτές, ήταν απλά μια χειρονομία για ένα μέλος της οικογένειάς μου. Αυτό ήταν όλο».

Για τον Ντελ Πιέρο: «Ο Ντελ Πιέρο είναι ένας θρύλος, ένα σύμβολο της Γιουβέντους, δεν μπορώ και δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ