Ράνγκνικ: «Παίξαμε μόνο στα τελευταία 30 λεπτά»

Ράνγκνικ: «Παίξαμε μόνο στα τελευταία 30 λεπτά»

Μετά το ισόπαλο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League (1-1) ο Ραλφ Ράνγκνικ τόνισε πως οι παίκτες του αγωνίστηκαν όπως έπρεπε μόνο στο τελευταίο μισάωρο.

Την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές του αγωνίστηκαν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, για μόλις μισή ώρα, εξέφρασε ο Ραλφ Ράνγκνικ, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για τους «16» του Champions League, που έγινε στην Μαδρίτη και βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ισόπαλη με την Ατλέτικο (1-1).

«Στο ημίχρονο, τους είπα ότι δεν ήταν αρκετό αυτό που δείχνουν στο γήπεδο. Και οτι έπρεπε να δώσουμε περισσότερα. Δεν είναι θέμα παιχνιδιού ή τακτικής. Είναι απλώς θέμα πεποίθησης και πιστεύω. Ο αντίπαλος είναι ο πρωταθλητής στην Ισπανία. Και αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να ανταποκριθείς σε αυτό που απαιτεί η στιγμή.

Κι εμείς, το κάναμε, μόνο από το 60ο λεπτό. Παίξαμε όπως ήθελα, μόνο στα τελευταία τριάντα λεπτά. Ολοι ξέρουμε πόσο φανταστικός παίκτης είναι με την μπάλα, ο Μπρούνο Φερνάντες, αλλά έκανε μερικά λάθη και έδωσε μερικές μπάλες στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό και το ματς δεν ήταν καθόλου ισορροπημένο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ