Ρεάλ: Πλήγμα με Κρόος, δύσκολα με Παρί

Ρεάλ: Πλήγμα με Κρόος, δύσκολα με Παρί

Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Κάρλο Αντσελότι που είδε τον Τόνι Κρόος να τραυματίζεται με την συμμετοχή του στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η πρώτη κόντρα μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε νικητές του Παριζιάνους, χάρη στην απίθανη «ζωγραφιά» του Κιλιάν Εμπαμπέ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Έχοντας προίκα το 1-0 η παρέα του Λιονέλ Μέσι έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά, με την «Βασίλισσα» πλέον να καλείται να κάνει την ανατροπή αν επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα η δύσκολη αποστολή που έχουν οι Μαδριλένοι στη ρεβάνς, έρχονται και νέα προβλήματα να προστεθούν σε αυτά που έχει ήδη στο μυαλό του ο Κάρλο Αντσελότι και τα οποία εστιάζονται στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αρχικά οι Κασεμίρο και Μεντί είδαν αμφότεροι την κίτρινη κάρτα στο Παρίσι, και θα απουσιάσουν από την ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ ο νέος «πονοκέφαλος» για τον Ιταλό τεχνικό αφορά τραυματισμό.

Ο λόγος για τον Τόνι Κρόος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο του αριστερού του ποδιού και σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα θα χάσει το προσεχές ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Σοσιεδάδ, ενώ θα χρειαστεί ένα μίνι θαύμα για να προλάβει το σπουδαίο ραντεβού με τους Παριζιάνους.

Ο Γερμανός μέσος αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, με τον Λούκα Μόντριτς να είναι ο μόνο διαθέσιμος για τον άξονα αυτή την στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ