Λίβερπουλ – Ίντερ: Θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση οι Reds

Λίβερπουλ – Ίντερ: Θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση οι Reds

Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη επί της Ίντερ με 2-0 έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση και απόψε θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για την πρόκριση.

Η Λίβερπουλ απόψε (8/3, 22:00) υποδέχεται στο Άνφιλντ την Ίντερ για τον επαναληπτικό για τους «16» του Champions League και θέλει να σφραγίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά και τη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα στη Ιταλία.

Σίγουρα τα γκολ των Φιρμίνο και Σαλάχ, το οποίο ήταν το 8ο του Αιγύπτιου σε επτά συμμετοχές στη διοργάνωση στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρηση στο πρώτο δίνουν στη Λίβερπουλ το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «8» του Champions League, όμως μετά την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ όλα είναι ανοικτά, καθώς με δύο γκολ η Ίντερ μπορεί να στείλει το ματς παράταση.

Με το διπλό που πέτυχε η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα στο Μιλάνο η Λίβερπουλ έφτασε τις τέσσερεις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις με την Ίντερ. Από την άλλη πλευρά οι «νερατζούρι» έχουν υποστεί 11 ήττες σε 16 επισκέψεις σε έδρες αγγλικών ομάδων.

Για 5η συνεχόμενη σεζόν η Λίβερπουλ βρίσκεται στην φάση των «16» και συνολικά μετρά επτά προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει αήττητη στην έδρας εδώ και ένα χρόνο με δώδεκα νίκες και επτά ισοπαλίες. Αντίθετα η μοναδική νίκη της Ίντερ σε αγγλικό γήπεδο είναι πριν από 12 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2010, όταν είχε νίκησε την Τσέλσι για την φάση των «16» του Champions League, το οποίο είχε κατακτήσει την ίδια χρονιά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Κλοπ θα έχει ξανά στην διάθεση του, τους Μάτιπ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Φιρμίνο, ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά για την Ίντερ εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μπαρέλα, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Λίβερπουλ:  Αλισον, ΑλεξάντερΑρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ (Μάτιπ), Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Οξλέιντ Τσάμπερλεν (Τιάγκο Αλκάνταρα), Σαλάχ, Ζότα (Ντίας), Μανέ

Ίντερ:   Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Βιδάλ, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο, Λ. Μαρτίνες

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ