«Ντου» στους διαιτητές με κλωτσιές, μπουνιές ο  πρόεδρος της Παρί – «Θα σε σκοτώσω», είπε σε μέλος της Ρεάλ

«Ντου» στους διαιτητές με κλωτσιές, μπουνιές ο πρόεδρος της Παρί – «Θα σε σκοτώσω», είπε σε μέλος της Ρεάλ

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Νασέρ Κελαϊφί ήταν εκτός ελέγχου μετά τον αποκλεισμό των Γάλλων από την Ρέαλ Μαδρίτης κάνοντας... ντους στα αποδυτήρια των διαιτητών με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ δεν δίστασε να απειλήσει και μέλος των «μερέγχες» λέγοντας του χαρακτηριστικά «θα σε σκοτώσω».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 επι της Παρί Σεν Ζερμέν, ανατρέπωντας το 1-0 του Παρισιού, παίρνοντας έτσι το «χρυσό» εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

Φυσικά το κλίμα στις τάξεις των Γάλλων δεν είναι το ιδανικό, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του ισχύρου άνδρα της ομάδας Νασέρ Κελαϊφί, μετά την λήξη του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Καταριανός ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν  δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ. «Θα σε σκοτώσω» φέρεται να είπε σε άνθρωπο των Ισπανών, ενώ μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και με τον χειρότερο τρόπο διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις τους.

Ο Κελαϊφί φώναζε για το φάουλ που δεν δόθηκε στον Ντοναρούμα στο πρώτο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά. Μάλιστα, δεν ήταν μόνος του, αφού τον ακολούθησε τόσο ο Λεονάρντο όσο και παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα πάνω στην ένταση του, βρέθηκε στην αίθουσα του υπεύθυνου συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του «Μπερναμπέου». Τελικά απομακρύνθηκε μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με το επεισόδιο να μην παίρνει εκτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ