Αντσελότι: «Είχαμε δουλέψει το πρέσινγκ ψηλά και μας βγήκε»

Αντσελότι: «Είχαμε δουλέψει το πρέσινγκ ψηλά και μας βγήκε»

Ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Παρί με 3-1 στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην πίεση ψηλά που άσκησε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια επική πρόκριση με ανατροπή απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καθώς επικράτησε με 3-1 με χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε στη πίεση που άσκησε ψηλά η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως το τελευταίο μισάωρο μόνο μια ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντσελότι:

«Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ, επειδή πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι, που έγινε, μάλιστα, ακόμα πιο περίπλοκο έπειτα από το γκολ του Εμπαπέ. Δυσκολευόμασταν στην ανάκτηση της μπάλας, αλλά με το πρέσινγκ ψηλά που είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση, πήραμε τη μπάλα από το λάθος του Ντοναρούμα και αυτό άλλαξε όλο το παιχνίδι.

Από εκείνο το σημείο άρχισε να μας σπρώχνει ο κόσμος και αρχίσαμε να δημιουργούμε όλο και περισσότερο. Ήταν ένα θεαματικό βράδυ και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τα πρώτα 45’ δεν ήταν αυτά που περιμέναμε, είχαμε πολλές δυσκολίες, κάτι που ήταν φυσιολογικό, όμως σιγά σιγά βελτιώσαμε το πρέσινγκ μας.

Κάτι τέτοιο είναι ριψοκίνδυνο όταν είσαι ένας με έναν με τον Εμπαπέ, αλλά επιβιώσαμε. Μετά από το 1-1, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο άλλαξε εντελώς. Η τελευταία μισή ώρα ήταν θεαματική, διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να αποκλείσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ