Μπενζεμά: Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο, τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ

Μπενζεμά: Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο, τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά με το χατ-τρικ που πέτυχε όχι μόνο έστειλε τη Ρεάλ στους «8» του Champions League, αλλά ο Γάλλος ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο και είναι ο τρίτος σκόρερ πλέον στην ιστορία των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο χάρη σε ένα τέρμα του Κιλιάν Εμπαπέ, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά είχε διαφορετική άποψη για το ποιος θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης με ένα δικό του χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο έστειλε τη «Βασίλισσα» στους «8» του Champions League και την Παρί στο σπίτι της για ακόμη μια χρονιά. Bέβαια με αυτά τα τρία γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά, όχι απλά έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σημείωνει χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League αλλά έγινε ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των μερένγκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ξεπέρασε τον θρυλικό Αλφρέδο Ντι Στέφανο που είχε πετύχει 308. Πλέον μπροστά του βρίσκονται ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη θέση με 450 γκολ και ο Ραούλ στη δεύτερη με 323.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ