Αποδεκατισμένη η Ατλέτικο στο Μάντσεστερ

Αποδεκατισμένη η Ατλέτικο στο Μάντσεστερ

Πολλά τα προβλήματα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε που πήρε τρεις τραυματίες στην αποστολή για τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ.

Με 17 παίκτες της πρώτης ομάδας, εκ των οποίων οι τρεις προέρχονται από τραυματισμό, ταξίδεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης για το Μάντσεστερ, όπου αύριο (15/3) θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ, στον δεύτερο αγώνα τους για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χοσέ Μαρία Χιμένες, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Κάντιθ (11/3), αλλά δηλώνει έτοιμος να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ», παρά τον κίνδυνο ενός πιο σοβαρού τραυματισμού (δεδομένης μάλιστα και της ευπάθειας του Ουρουγουανού αμυντικού σε μϋικά προβλήματα).

Στην αποστολή των «ροχιμπλάνκος», η οποία συμπληρώνεται από έξι παίκτες της Β΄ ομάδας, μετέχουν επίσης οι προερχόμενοι από τραυματισμό Μάριο Ερμόσο και Ζοφρουά Κοντογκμπιά. Ειδικά ο Αφρικανός μέσος, δεν έχει καν μπει στις ομαδικές προπονήσεις και πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο μόνο ως λύση έσχατης ανάγκης. Ο Σιμεόνε δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βας, Βρσάλικο, Λεμάρ, Κούνια, καθώς και τον τιμωρημένο Καράσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ