Πυρά Σκόουλς κατά Ράνγκνικ: «Δεν ξέρω πώς επιλέχθηκε να προπονήσει την Γιουνάιτεντ, αν είχαμε τον Σιμεόνε θα περνούσαμε»

Πυρά Σκόουλς κατά Ράνγκνικ: «Δεν ξέρω πώς επιλέχθηκε να προπονήσει την Γιουνάιτεντ, αν είχαμε τον Σιμεόνε θα περνούσαμε»

O Πολ Σκόουλς για μια ακόμη φορά δεν δίστασε να ασκήσει έντονη κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επιλογή της να προσλάβει τον Ράνγκνικ στον πάγκο της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 αποκλείστηκε από την φάση των «16» του Champions League και η γενική της αγωνιστική εικόνα είναι πτωτική.

Από το 2017 και έπειτα η κόκκινοι διάβολοι έχουν δαπανήσει περίπου 714 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως αυτά τα χρήματα είναι χαμένα, καθώς η Γιουνάιτεντ εδώ και πέντε χρονιά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο.

Ο αποκλεισμός από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αποτέλεσε αφορμή για τον Πολ Σκόουλς να ασκήσει ξανά έντονη κριτική στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στον Ραλφ Ράνγκνικ, τον οποίο δεν θεωρεί ικανό για να προπονήσει την ομάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πολ Σκόουλς:

«Δεν ξέρω πώς επιλέχθηκε για να προπονήσει αυτόν τον σύλλογο, δεν ξέρω. Η εύρεση ενός κατάλληλου προπονητή είναι κάτι σημαντικό. Υπάρχει ταλέντο σε αυτή την ομάδα. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται αυτός ο σύλλογος για να πλησιάσει ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένας προπονητής σε καλή κατάσταση. Εάν ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν σήμερα στον πάγκο, η Γιουνάιτεντ θα είχε προχωρήσει στο Champions League. Έχουμε υποφέρει πολύ και υπάρχουν πολλά να υποφέρουμε μέχρι να επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ