Αυτές είναι οι 8 ομάδες των προημιτελικών του Champions League

Αυτές είναι οι 8 ομάδες των προημιτελικών του Champions League

Τσέλσι και Βιγιαρεάλ συμπλήρωσαν το παζλ των προημιτελικών του Champions League.

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16», με τις Τσέλσι και Βιγιαρεάλ να σφραγίζουν τα τελευταία εισιτήρια της 8άδας.

Οι Μπλε επικράτησαν εκτός έδρας της Λιλ με 2-1 και με συνολικό σκορ 4-1 «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η Βιγιαρεάλ νίκησε στο Τορίνο την Γιουβέντους με 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτο παιχνιδιού πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ετσι, η 8άδα του Champions League αποτελείται από τις: Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι και Βιγιαρεάλ.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (18/3) στις 13:00 ώρα Ελλάδας και θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας. Μαζί θα γίνει γνωστό και το ζευγάρωμα των ημιτελικών, ενώ θα γίνει και η κλήρωση για τον γηπεδούχο του μεγάλο τελικού, που φέτος θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Φρανς», μετά την απόφαση της UEFA να τον μετακινήσει από την «Γκάζπρομ Αρένα» της Αγίας Πετρούπολης, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «8» θα γίνουν στις 5 και 6 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 12 και 13 του μήνα. Οσον αφορά στα ημιτελικά, οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ