Το «θρυλικό» ρεκόρ του Τούχελ στο Champions League – Άφησε πίσω του Ζιντάν και Γκουαρντιόλα (pic)

Το «θρυλικό» ρεκόρ του Τούχελ στο Champions League – Άφησε πίσω του Ζιντάν και Γκουαρντιόλα (pic)

Σε ένα τρομερό ρεκόρ έφτασε ο Τόμας Τούχελ με τη δεύτερη νίκη της Τσέλσι απέναντι στη Λιλ.

Τι και αν η υπόθεση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς «πληγώνει» τον σύλλογο και μάλιστα ουσιαστικά, καθώς οι «μπλε» δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα… βασικά. Τι και αν η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει με 1-0 επτά λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ δείχνει πως δεν… μασάει. Νικάει με κάθε τρόπο και τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη. Οι «μπλε» έφυγαν με το διπλό και από τη Γαλλία, έκαναν το 2×2 απέναντι στη Λιλ και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του Champions League, δίνοντας συνέχεια στο όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου.

Ο Τούχελ είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της Τσέλσι, με το έργο του από τον Γενάρη του 2021, μέχρι και σήμερα να είναι ονειρικό για τους Λονδρέζους. Τόσο που ο Γερμανός κατάφερε να φτάσει και σε ένα «μυθικό» ρεκόρ στο Champions League.

Ο Τούχελ έφτασε τις 32 νίκες στο Champions League στο 50ο του παιχνίδι ως προπονητής στη διοργάνωση. Για να καταλάβει κανείς το μεγαλείο του επιτεύγματος, αρκεί να γνωρίζει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν του Three-peat με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, είχαν λιγότερες νίκες στα πρώτα τους 50 παιχνίδια στη διοργάνωση.

Ο Γάλλος είχε 31 νίκες, ενώ ο Καταλανός 30. Φοβερός Τόμας Τούχελ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ