Γιουβέντους: Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξόδεψε περισσότερα από 750 εκατ. ευρώ και συνεχίζει να αποτυγχάνει στην Ευρώπη

Γιουβέντους: Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξόδεψε περισσότερα από 750 εκατ. ευρώ και συνεχίζει να αποτυγχάνει στην Ευρώπη

Η Γιουβέντους τα τέσσερα τελευταία χρόνια ξόδεψε περισσότερα από 750 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να κάνει κάτι αξιόλογο, ωστόσο για ακόμη μια φορά απέτυχε.

Η Βιγιαρεάλ επρικράτησε με το εμφατικό 3-0 μέσα στο Τορίνο, ταπεινώνοντας την ανούσια Γιουβέντους παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Από την άλλη η «Γηραιά Κυρία» καλείται πλέον να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό στους «16» για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Η Γιουβέντους είναι η αλήθεια πως την τελευταία δεκαετία ψάχνει έντονα την διάκριση στην Ευρώπη, ωστόσο μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι αρνητικό.

Τα τελευταία χρόνια οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη τους προκειμένου να αναβαθμίσουν το ρόστερ τους και να φτάσουν σε επιτυχίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τη χρονιά που αποκτήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους ξόδεψαν περίπου 260 εκατομμύρια ευρώ για ηχηρές μεταγραφές όπως αυτή του Πορτογάλου αστέρα αλλά και των Ντάγκλας Κόστα, Λεονάρντο Μπονούτσι και Ζοάο Κανσέλο.

Τα συνεχόμενα έξοδα αυτές τις σεζόν, ξοδεύοντας έως και 776 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, όχι μόνο δεν βοήθησαν την Γιουβέντους στο Champions League, αλλά την οδηγούν μακριά από τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα για ακόμη μια χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ