Αντσελότι: «Η Τσέλσι θα έρθει εδώ για να πάρει την πρόκριση»

Στις δηλώσεις πριν από τον επαναληπτικό με την Τσέλσι ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και η Τσέλσι θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Champions League, μετά τη νίκη 3-1 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο άπαντες στο «στρατόπεδο» των «μερένχες» παραμένουν προσγειωμένοι και περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι «η Τσέλσι θα έρθει εδώ για την πρόκριση, δεν έχω αμφιβολία γι’ αυτό», απαντώντας στην ερώτηση αν ο Τόμας Τούχελ (σ.σ. ο οποίος έκανε στις δικές του δηλώσεις λόγο για «ονειρικό σενάριο» και «απίστευτα δύσκολη αποστολή») παίζει «mind games» με τη Ρεάλ.

Και ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε: «Μπορεί (σ.σ. ο Τούχελ) να λέει ό,τι θέλει, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Τσέλσι θα έρθει εδώ για να νικήσει. Αυτό είναι το πνεύμα του ποδοσφαίρου, το πνεύμα των μεγάλων συλλόγων και των σπουδαίων παικτών, να μην τα παρατούν ποτέ. Είμαι τυχερός που έχω μια ομάδα παικτών, οι οποίοι ξέρουν πραγματικά καλά αυτού του είδους τους αγώνες, πως οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Έχουν καλή διάθεση και είναι χαρούμενοι με την ευκαιρία να φτάσουν σε ημιτελικό Champions League. Όμως, η Τσέλσι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος».

Από την πλευρά του, ο Κασεμίρο επέμεινε ότι η Ρεάλ δεν θα πέσει στην παγίδα του να πιστέψει ότι έχει ήδη τελειώσει η πρόκριση, μετά το «διπλό» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», και σε αντίθεση με τις δηλώσεις Τούχελ ότι είναι «απίθανο» να επιστρέψει η Τσέλσι μετά από αυτή την ήττα. «Δεν θα πέσουμε στην παγίδα» υπογράμμισε ο μέσος των Μαδριλένων και συνέχισε: «Παίξαμε πιθανότατα τα καλύτερα 90 λεπτά της σεζόν μας στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και κάναμε ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην πρόκριση για τον ημιτελικό, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Όλοι ακούσαμε τι είπε ο Τόμας Τούχελ. Δεν θα το… χάψουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι οι κάτοχοι του τροπαίου και δεν θα πάρουμε αψήφιστα αυτό το παιχνίδι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ