Μάντσεστερ Σίτι: Αποδεκατισμένη στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ

Μάντσεστερ Σίτι: Αποδεκατισμένη στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ

Με πάρα πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι.

Τα χρειάστηκε, ωστόσο στο τέλος η Μάντσεστερ Σίτι τα κατάφερε. Σε μια αναμέτρηση που χρειάστηκε να παλέψει μέχρι και το τελικό σφύριγμα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, καθώς στάθηκε «όρθια» στον… πόλεμο της Ατλέτικο και του Σιμεόνε στη Μαδρίτη.

Οι Πολίτες θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά του Champions League τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για της 26/4 στο «Έτιχαντ». Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει πάρα πολλές απουσίες.

Σίγουρη είναι η απουσία του Κανσέλο ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Από την άλλη, ο Γουόκερ φάνηκε να τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, καθώς αποχώρησε αναγκαστικά, όπως και ο Ντε Μπρόινε ο οποίος είχε έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Μένει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς τόσο ο Άγγλος μπακ, όσο και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι καταλυτικοί για τη Σίτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ