Η φοβερή ιστορία του Κράουτς με τα καρτ και τον Κάουτ πριν από τον τελικό της Αθήνας (pic)

Η φοβερή ιστορία του Κράουτς με τα καρτ και τον Κάουτ πριν από τον τελικό της Αθήνας (pic)

Μία απίστευτη ιστορία που είχε γίνει πριν από τον τελικό της Αθήνας το 2007 αποκάλυψε ο Πίτερ Κράουτς.

Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές αποκαλύπτουν κάποιες όμορφες ιστορίες πριν από μερικά μεγάλα ραντεβού. Ο Αντρέα Πίρλο για παράδειγμα είχε αναφέρει πως πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, έπαιζε όλη μέρα Playstation!

Ο Πιτέρ Κράουτς έκανε τη δική του αποκάλυψη για τον τελικό του Champions League του 2007, που είχε γίνει στην Αθήνα. Τότε, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ είχαν αποφασίσει να πάνε να δοκιμάσουν της ικανότητες τους στα καρτ.

Ο Άγγλος επιθετικός έκανε «κόντρα» με τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Κάουτ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατάλαβε πως τα φρένα του δεν λειτουργούσαν. Τι έκανε λοιπόν ο Κράουτς; «Θυσίασε» έναν εκ των συμπαικτών του! Ωστόσο δεν το έκανε τυχαία, αλλά αποφάσισε να χτυπήσει πάνω στον… λιγότερο σημαντικό εν όψει του μεγάλου τελικού με τη Μίλαν!

Τελικά, αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο Ολλανδός επιθετικός!

«Πριν από τον τελικό, είχαμε πάει για καρτ. Την ώρα του αγώνα κατάλαβα πως τα φρένα που δεν λειτουργούσαν. Είδα τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Κάουτ και ρώτησα τον εαυτό μου: «Ποιος είναι ο πιο σημαντικός από τους δύο;» και έτσι χτύπησα πάνω στον Κάουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ