Ιστορικό ρεκόρ για την Λίβερπουλ με 139 γκολ στη σεζόν

Ιστορικό ρεκόρ για την Λίβερπουλ με 139 γκολ στη σεζόν

Η Λίβερπουλ με τα τρία γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας έφτασε τα 139 συνολικά στη σεζόν, αποτελώντας αριθμό ρεκόρ στην ιστορία της.

Η Λίβερπουλ μπορεί στο ημίχρονο κόντρα στη Βιγιαρεάλ να βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τα κίτρινα υποβρύχια να ισοφαρίζουν τον πρώτο αγώνα, όμως οι Reds δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα άλλαξαν ριζικά.

Έτσι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μέσα σε δώδεκα λεπτά από το 62 μέχρι το 74 κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή σημειώνοντας τρία γκολ και με εμφατικό τρόπο πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League που θα γίνει στο Παρίσι στις 28 Μάϊου.

Πριν από τον επαναληπτικό με τη Βιγιαρεάλ η Λίβερπουλ μετρούσε συνολικά 139 μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και με τα τρία γκολ που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι έφτασε συνολικά τα 139 και σημείωσε ένα νέο ιστορικό, ωστόσο η χρονιά δεν έχει τελειώσει, καθώς έχει μπροστά της ακόμα έξι αγώνες και είναι δεδομένο πως αυτό το νούμερο θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Οι Κόκκινοι μετρούσαν 136 γκολ πριν από το παιχνίδι στην Ισπανία και πλέον με τα τρία που σημείωσαν ξεπέρασαν την επίδοση της σεζόν 1985-1986, όταν η παρέα του Ίαν Ρας, του Γιαν Μιάλμπι, του Ρόνι Γουίλαν, του Γκάρι Γκιλέσπι και των υπολοίπων θρύλων, με παίκτη προπονητή τον Κένι Νταλγκλίς, είχε σκοράρει 138 φορές.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ