Βιγιαρεάλ στους οπαδούς της: «Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

Βιγιαρεάλ στους οπαδούς της: «Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

Η Βιγιαρέλ μέσω ανάρτηση της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της για την υποστήριξη τους στη φανταστική πορεία που κατέγραψε το σύνολο του Ουνάι Έμερι στο φετινό Champions League.

Αναμφίβολα η Βιγαρεάλ αποτελεί την μεγάλη έκπληξη στο φετινό Champions League. Το σύνολο του Ουνάι Έμερι κατάφερε να «σοκάρει» ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αφήνοντας εκτός συνέχεια δύο μεγαθήρια. Ο λόγος για την Γιουβέντους και την Μπάγερν Μονάχου τις οποίες το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έστειλε σπίτι τους και μάλιστα στην έδρα τους.

Η συγκεκριμένη ξέφρενη πορεία των Ισπανών σταμάτησε πάνω στην Λίβερπουλ, του Γιούργκεν Κλοπ. Σε αυτό τους το ταξίδι η κάτοχος του περσινού Europa League, είχε στο πλευρό της τους φιλάθλους οι οποίοι της έδωσαν ώθηση τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας, ενώ στο ματς με τους «Κόκκινους» στο «Θεράμικα» δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την ομάδα τους ακόμα και όταν το ματς είχε κριθεί.

Από την πλευρά της η Βιγιαρεάλ θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ μέσω των social media για την τεράστια υποστήριξη:

«Σήμερα είναι η μέρα για να νιώσετε πολύ περήφανοι που είστε μέρος αυτού του συναισθήματος. Αυτής της οικογένειας. Χθες μας αφήσατε άφωνους. Για τον τρόπο που μας πιστέψατε και ονειρευτήκατε. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ