Γκουαρντιόλα: «Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα»

Γκουαρντιόλα: «Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Ρεάλ Μαδρίτης, στάθηκε στην ανατροπή που έκαναν οι Μαδριλένοι.

H Mάντσεστερ Σίτι μέχρι το 90ο λεπτό της αναμέτρησης κρατούσε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και τελικά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και τσέκαρε η βασίλισσα το εισιτήριο για τον τελικό της 28ης Μάϊου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η ομάδα έπαιζε καλύτερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ότι μέχρι το πρώτο γκολ που δέχτηκε δεν είχε πειστεί ιδιαίτερα από τους Μαδριλένους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέπ Γκουαρντιόλα: 

«Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε καλά, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζακ Γκρίλις. Είναι αλήθεια ότι μας απείλησαν και στο τέλος έπαιζαν με τέσσερις επιθετικούς και τον Έντερ Μιλιτάο μπροστά.

Πριν από το πρώτο γκολ δεν πιεστήκαμε από τη Ρεάλ. Το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, όμως δεν αισθανθήκαμε αποσβολωμένοι. Όταν παίξαμε καλύτερα, έκαναν την ανατροπή.

Έχω υποστεί κι άλλες σκληρές ήττες στο Champions League, όπως από την Τσέλσι όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Ήμασταν πολύ κοντά. Στο 1ο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά στο 2ο βελτιωθήκαμε. Στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο.

Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια των παικτών. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό, το αίσθημα ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μετά έκαναν το 2-1, σκόραραν με πέναλτι και τέλος. Μόνο που στο τέλος ήμασταν εξαιρετικοί. Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ