Κρόος και Μαρσέλο έγιναν… βοηθοί του Αντσελότι (vid)

Κρόος και Μαρσέλο έγιναν… βοηθοί του Αντσελότι (vid)

Στα κρίσμα λεπτά του επαναληπτικού ημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Κάρλο Αντσελότι δέχτηκε βοήθεια από τους Τόνι Κρόος και Μαρσέλο.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στις πέντε μεγάλες Λίγκες της Ευρώπης. Έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε τελικό του Champions League και ετοιμάζεται για την 5η. Ωστόσο, η ταπεινότητα εξακολουθεί να τον χαρακτηρίζει.

Και όταν έχει άτομα δίπλα του που μπορούν να τον εμπνεύσουν, το γνωρίζει και τους εμπιστεύεται. Ο Ιταλός προπονητής των «μερένχες» άκουσε όσα είχαν να του πουν οι Κροος και Μαρσέλο στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς των ημιτελικών με την Μάντσεστερ Σίτι και κυκλοφορεί ένα βίντεο που αποτυπώνει αυτή τη φοβερή στιγμή.

«Ζήτησε την άποψή μας ως πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές που είμαστε και ήθελε να του πούμε ποιους να κάνει αλλαγή στην παράταση. Η κατάσταση είναι τέτοια που αποδεικνύει πόσο τρομερός προπονητής είναι και πόσο καλά δουλεύει με την ομάδα. Έτσι τον βοηθήσαμε κι εμείς όσο μπορούσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ